Musikere

Finn ut mer om artistene og musikerne som er omtalt på albumene mine. Følg dem på sosiale medier. Vis din støtte ved å gi sidene deres en tommel opp, og del gjerne innholdet.


Takk for støtten!
- Karl Andreas 

90760457_2854599184626822_83900597418957

Simen er opprinnelig metallgitarist, som sett på bildet over. Han har trommer som sekundærinstrument. Vi begynte å spille sammen da vi begge deltok på lyd- og musikkproduksjonskurset ved Noroff School of Technology i Bergen i 2017. På de profesjonelle utgivelsene spilte han inn trommene i hovedstudioet på Noroff. Han hjalp meg også med oppsett og utstyr. Vi har samarbeidet på flere andre gruppeprosjekter, både hos Noroff og i Ellertsen Studio. 

simenengelsen

Simen Engelsen

Honning Med Bismak

 • Instagram
 • Spotify Social Ikon
 • YouTube

Simen Engelsen

Olav med keyboard - fra gamle nettsiden.

Da jeg møtte Olav, høsten 2014, var han allerede en etablert artist. Han hadde TV-opptredener, konserter og spillejobber bak seg. Med bandet "The Pop Culture Elite" ga han også ut albumet "Perfectly Normal Paranoia" i 2013. Olav er en meget dyktig pianist, samt sanger og låtskriver. Musikken hans har en original og gjenkjennelig lyd, med mange komplekse harmonier og rytmer. Han har også et annet og nyere band kalt "Fylking Fornuft".

Samarbeidsprosjektene mine med Olav, har vært musikalsk utviklende for oss begge. I 2015 bidro han på seks av sangen på albumet "Living in a Dream". Jeg skrev sangene, og vi komponerte og arrangerte resten sammen. Han satt sitt musikalske preg på sangenes mellomspill og solopartier.

Olav Østebø Olsen

Karl Andreas feat. Olav Østebø Olsen

The Pop Culture Elite

 • Soundcloud Social Ikon
 • Soundcloud Social Ikon
 • Spotify Social Ikon
Tobias synger fotballsang - 2018.jpg

Tobias er en skribent. Han skriver ofte tekstene til sangene vi produserer. Sammen skaper vi den musikalske stilen som mange i nærmiljøet er tilhengere av. Per dags dato, er fire av sangene våre utgitt. To av dem har til og med blitt utgitt profesjonelt. "Mørkeblå Soldater" fra april 2019 er den desidert mest populære. Den ble skrevet som en supportersang for den lokale fotballklubben Olsvik IL, hvor Tobias selv spiller. Sangen spilles på Olsvik Stadion på kampdager og i andre anledninger.

Tobias Ellertsen

Honning Med Bismak

 • Spotify Social Ikon
 • YouTube

Tobias Ellertsen

Chris Gitar psd 4.jpg

Chris er en veldig dyktig og lidenskapelig gitarist, med stort engasjement for håndverket. Chris og jeg er gamle kjente. Vi spilte sammen med noen andre gutter da vi var barn. I senere år har vi funnet tonen igjen, og han medvirker på min siste utgivelse Honning Med Bismak (2020), med et utmerket bidrag. Følg med. Han vil sikkert dukke opp igjen på fremtidige utgivelser.

Chris Paulsen

Honning Med Bismak

 • Spotify Social Ikon
 • YouTube

Chris Paulsen

Nikolai med Jazz Bass - FHS 2016.jpg

Nikolai er en sanger og sangskriver. Han spiller også gitar og piano. Nikolai og jeg gikk på skole sammen i et år, hvor vi arbeidet musikalsk med forskjellige prosjekter. Han utviklet seg raskt som musiker, og han opptrådte med meg som en musikalsk høyre hånd. Han er en dedikert musiker, som har vist seg å være en dyktig artist og en god venn.

nikolai.liljedahl

Nikolai Grindevoll Liljedahl

 • Instagram
 • Soundcloud Social Ikon

Andre bidrag

Andreas Østenstad

Can´t find the answer

 • Spotify Social Ikon
 • Soundcloud Social Ikon
Trygve saksofon - Honning Med Bismak (Co

Trygve Reimar

Trygve er journalist og fotograf. For noen år siden fant han frem musikeren i seg, og plukket opp saksofonen. Min siste utgivelse "Honning med Bismak" er hans debut som musiker. Kanskje vi hører mer fra ham i fremtiden.

Honning Med Bismak

Honning Med Bismak

 • Spotify Social Ikon
 • YouTube

Ralmfika

 • Soundcloud Social Ikon

The Collection

KA karlandreas - LOGO PNG Nettside.png
Mariell spiller saksofon.jpg

 Mariell Flaterås Mikkelsen

Mariell spiller saksofon. Hun hadde mange års erfaring bak seg, allerede da vi møttes i 2015. Gjennom året vi gikk på skole sammen, spilte hun inn soloer på liveversjoner av "Invisible" og "Home". Disse kan høres på sangbibliotekets spilleliste "The collection".

Grimstad Fotballkor etter lagrop - 2018.

"Grimstad Fotballkor"

I desember 2018 produserte Ellertsen Studio "Mørkeblå Soldater". Som en del av sangen ville vi ha et heiarop, og vi ønsket lyden fra fotballsupportere på tribunen. Opprinnelig ønsket vi oss et helt kor med fotballspillere, men det var desverre ikke mulig. Menneskene på bildet over gjenskapte all nødvendig sang for å få det til å høres virkelig ut. Jeg takker dem for hjelpen, og for en veldig morsom dag på kontoret.

Mørkeblå Soldater

Mørkeblå Soldater

 • Spotify Social Ikon
 • YouTube

Nikolai Grindevoll Liljedahl

Olav Østebø Olsen

Andreas_Østenstad.jpg

 Andreas Østenstad

Andreas er en sanger og låtskriver. Han spiller også gitar og trommer. Selv om han musikalsk bare bidrar på én av låtene mine, er han en dyktig musiker, med flere profesjonelle utgivelser bak seg. Musikken hans er tilgjengelig på spotify. Han har også konkurrert på "The Stream" og "Urørt". Du kan sjekke ut min låt "Can´t find the Answer" på soundcloud.