KA karlandreas - LOGO PNG Nettside.png
Store logo.png

Litt historie

Ellertsen Studio er et lokalt indie-studio, som ligger i Bergen sør, rett nord for flyplassen. Det ble offisielt grunnlagt i desember 2016, men det har vært aktivt på en annen adresse som et soveromsstudio siden 2009. I den perioden var det likevel et musikkproduksjonsrom, men med et mye enklere oppsett. De første årene ble studioet hovedsakelig brukt som et øvingslokale for den  unge grunnleggeren Karl Andreas Ellertsen. Mange av sangene som er produsert i dag, kan spores tilbake til så langt som 2003. 

Studioet er uavhengig. Det betyr at det har fullstendig juridisk og kreativ frihet. Studioet distribuerer alle  produkter ved hjelp av uavhengige leverandører, og i noen tilfeller printer vi dem på stedet. Den digitale distribusjonen går imidlertid gjennom det østerrikske selskapet Rebeat Digital GmbH. Det gir tilgang til online streamingtjenester og  online inntektsgenerering.
Ellertsen Studio har produsert mange sanger i årenes løp, men flere av dem er ikke profesjonelle utgivelser. Det er først i senere tid at kvaliteten på produksjonene oppfyller bransjestandarden. Målet er å oppgradere fortidens prosjekter og utgi dem på nytt. Hvis du er en av personene som husker sanger fra den tidligere versjonen av dette nettstedet, ikke vær bekymret. Med tiden kommer sangene til å dukke opp igjen. Så følg med. Takk for støtten!


- Karl Andreas, grunnlegger av Ellertsen Studio. 

Virksomhet

Produksjoner

© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Find me on sosial media
  • Grey Facebook Icon
  • Gray Spotify Ikon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey SoundCloud Icon
  • Gray Twitter Ikon
  • Gray Instagram Ikon
  • Tidal - Grå Circle
KA karlandreas - LOGO PNG Nettside.png
Store logo.png